Celebrate Life

Fushion is een Premium mixdrank merk dat is opgericht in Nederland. De naam is ontstaan vanuit de fusie van twee woorden, fusion en fashion. Dit staat voor "een geïnspireerde levensstijl presenteren door middel van mode". Fushion is een Nederlands merk geïnspireerd door Zuid-Amerikaanse invloeden, waar het leven in het teken staat om het leven te vieren. Net als het zonnige en warme weer en het gevoel dat je krijgt als je in Zuid-Amerika bent, zorgt Fushion ervoor dat je je even in Zuid-Amerika waant.

Fushion is een moderne drank met een Fashion DNA waardoor iedereen zich met Fushion kan identificeren. Met onze drankjes kun je elke gelegenheid groot of klein vieren. Elke smaakbeleving is fantastisch, sensationeel & vooral smaakvol; dus waar wacht je nog op? Ontdek de smaaksensatie van Premium mixdrank van Fushion!

Wij experimenteren met originele ingrediënten, smaken en hoogwaardige bereidingswijzen voor onze dranken. In de snel evoluerende wereld waar we ons nu in bevinden zijn consumenten doorgaans op zoek naar nieuwe smaakervaringen binnen de mix dranken industrie. Daarom willen wij onze consumenten kennis laten maken de verrassende smaken van Fushion!

ONZE MISSIE

Onze missie is het creëren van de ultieme mixdrank ervaring voor elke gelegenheid. Of je nu een grote gebeurtenis zoals je bruiloft viert of gewoon wat drinkt met vrienden. We willen drankjes maken die mensen samenbrengen op een manier die het leven viert. En onze drankjes helpen je precies dat te doen!

ONZE PRODUCTEN

Fushion is een merk dat bestaat uit premium mixdranken die gemaakt zijn met de beste ingrediënten en een frisse, unieke smaak hebben. De dranken zijn gemaakt met een alcoholpercentage van 11%.

Onze producten zijn gemaakt met Absinthe, Lychee ice tea, Apple en Grape. De Absinthe is perfect om te mengen met andere ingrediënten en het zal een geweldige aanvulling zijn op uw drankassortiment.

ONZE VISIE

Ons doel is om onze consumenten te voorzien van hoogwaardige alcoholische mixdranken die lekker en smaakvol zijn en je het gevoel van genot geven. Wij streven naar een hoog niveau van kwaliteit, consistentie en creativiteit in al onze producten.